Unplugged Yoga & Soundhealing

Za 29 feb/ Z0 1 mrt

Unplugged neemt je mee op een helende reis ver weg van je dagelijkse leven, even loskomen van alles en iedereen om je heen.

De reis begint op je yogamat met een aantal eenvoudige yin yoga poses. Houdingen/ asana’s die je gedurende een aantal minuten aanhoudt voor een diepere strekking van het bindweefsel en spieren. Eventuele opstoppingen in je lichaam komen zo vrij en het zorgt voor een betere doorstroming van je energie. Voor deze yogahoudingen is geen enkele yoga ervaring nodig.

Van hieruit gaat je reis met nieuwe energie liggend verder, ondersteund door een zachte matras ga je dieper weg de ontspanning in met de klanken van de natuur. Je bewustzijn verhoogt en je komt in diepe verbinding met je kern. Spanning, pijn, angst & stress mag je loslaten in deze serene en veilige omgeving, begeleid door de zuivere klanken van de natuur en ondersteund door soundhealer Crystal Turtlesong, Heelspirit en Febe.

Data:

  • zaterdag 29 feb ontvangst vanaf 19.15, start 19.30 u tot circa 21.00 u.
  • zondag 1 mrt ontvangst vanaf 10:45 u, start 11.00 u tot circa 12.30 u.

Na afloop is er de mogelijkheid om weer rustig terug te komen met de kopje thee en wat lekkers, voordat je terug naar huis gaat.

Kosten: € 30
Aantal beschikbare plekken: 16.
Je plekje is voorzien van een zachte matras, kussen, deken en eventueel één bolster. Je bent vrij om zelf nog wat extra’s mee te nemen als daar behoefte aan is.

Aanmelden
Aanmelden kan hier > (kies workshops, Unplugged en de gewenste datum).