Kerst Expres Miljoenenlijn

11 dec ’21 t/m 9 jan ’22

Geniet van het prachtige winterlandschap en de kerstsfeer bij de Miljoenenlijn

Ervaar de vertrouwde nostalgische kerstsfeer uit grootmoeders tijd tijdens een stoomtreinreis met de speciale ‘Kerst Expres’. Zacht zet de puffende stoomlocomotief de Kerst Expres in beweging. De stoomverwarming verwarmt het nostalgische rijtuig comfortabel, terwijl slierten stoom je raam versieren aan de buitenzijde. Geniet van het prachtige winterlandschap van Zuid-Limburg!

In Simpelveld bevindt zich het kloppende hart van de Miljoenenlijn. In en rondom het 110 jaar oude stationsgebouw word je door onze vrijwilligers meegenomen naar de Kerstmis uit de tijd van vroeger. Graag verwelkomen wij je hier in stijl met ouderwetse kerstmuziek en sfeervolle versieringen. Terwijl de kinderen een kijkje nemen in de Kerstkribbe, kun je genieten in Brasserie Perron 4 van warme chocomel met een stuk Limburgse vlaai of een heerlijke huisgemaakte soep.

Route & dienstregeling

De Kerst Expres pendelt meermaals per rijdag tussen het hoofdstation Simpelveld en station Schin op Geul. Onderweg passeert de trein de stations Eys-Wittem en Wijlré-Gulpen. Ook rijdt de Kerst Expres (uitgezonder 26 december) vanuit Simpelveld naar Kerkrade. Het is mogelijk om op elk station onderweg in of uit te stappen. Vanuit Schin op Geul is het zelfs mogelijk om met je dagkaart gratis met de treinen van Arriva door te reizen naar Kerststad Valkenburg, Heerlen of Maastricht.

Lees hier alle info en koop direct je tickets!