De Walky Kalky van Ilse Grooten

Wie kunnen er beter vertellen over het Land van Kalk dan de inwoners zelf? In de rubriek ‘Walky Kalky’ delen onze locals hun favoriete plekken, activiteiten en bijzondere tips. Deze keer is het woord aan Ilse Grooten uit Voerendaal.

” Aangenaam, ik ben Ilse Grooten, 43 jaar jong en woonachtig in Voerendaal. Ik ben voor een groot deel van mijn tijd werkzaam in het bedrijf van mijn ouders als allround online marketeer. Mijn ouders Bep & Hub Grooten zijn de eigenaren van Buitenverblijf Huiskenshof, een monumentale hoeve gelegen in Klimmen met 4 luxe gastenverblijven. Deze gastenverblijven kunnen zowel als vakantieadres als zakelijk worden geboekt. Ook zijn de gastenverblijven per dagdeel te huren als werkplek. Daarnaast ben ik als ZZP-er ook voor andere ondernemers gevestigd in het Land van Kalk “online” aan de slag. Mijn eigen bedrijf heet CONTENT met Ilse.”

Favoriete plek in het Land van Kalk
Mijn favoriete plek in het Land van Kalk is de Kunderberg. Deze plek heeft elk seizoen wel iets om van te genieten. Wandelend door dit gebied ben ik er écht even uit…..

Favoriete activiteit in het Land van Kalk
Wandelen, wandelen en nog eens wandelen. Het Land van Kalk heeft oneindig veel wandel mogelijkheden. Zeker in deze corona-periode is wandelen één van de enige dingen die wel iedere dag kunnen…..

Lokale tip van Ilse
De heerlijke streek lekkernijen en nu tijdens de corona-periode take away lunchgerechten bij het Kaeshuys in Voerendaal.

                              Foto: Huiskenshof

Meer zien van Ilse en Huiskenshof?
> Website Huiskenshof
> Facebook Huiskenshof
> Instagram Huiskenshof
> LinkedIn Ilse

Meer Walky Kalky’s lezen? Klik hier!