Bij Pauls

Kom na een wandeling of fietstocht genieten van een ijsje, verse broodjes of neem een picknickmand mee.

In het dorp Wijlre genieten wandelaars, fietsers en buurtbewoners van iets lekkers bij Pauls. De high tea van Paul is in de wijde omtrek bekend, maar ook de fruitige ijsjes, goed gevulde picknickmanden en originele hondensnacks zijn populair.

Over Bij Pauls

Pauls passies voor ijs, fruit en hout komen samen in de vorm van deze gezellige ijsboerderij met bijzondere inrichting. Bij mooi weer is het terras de ideale plek om af te koelen met een ijsje. Binnen geniet je in een knusse ambiance van lunch, high tea, high beer of diner.

Bij Pauls Wijlre

Over Paul

Jaren geleden besloot zijn vader naast groenten ook aardbeien te gaan verbouwen. Daar konden de kinderen een leuke zakcent mee verdienen. Pauls liefde voor de aardbei was geboren. Behalve verkoop vanuit het boerderijwinkeltje is hij later bij horeca en bakkerijen aan huis gaan leveren. En toen was daar opeens die oude vrouw in België die een kippenstal bezat en daarnaast taartjes maakte en verkocht. Haar overheerlijke taartjes van abrikozen met rabarber deden Paul zich realiseren dat hij zijn hart moest volgen.

Resultaat? Een prachtige combinatie van zijn passies voor ijs, fruit en hout in de vorm van een gezellige ijsboerderij. Een knusse ambiance waar buurtbewoners elkaar ontmoeten, wandelaars en fietsers even tot rust kunnen komen, feestjes worden gevierd en nog veel meer. Vanzelfsprekend met meer dan 100% aandacht voor de gasten en hun innerlijke mens.

Waar

Klapstraat 2
6321 RA Wijlre

Meer informatie

Lees alles over Bij Paul’s op de website. Telefonisch bereik je Paul op +31 (0)43  850 04 21.