D’r Aowe Kino

D’r Aowe Kino is een gezellig (eet)café in het grensplaatsje Bocholtz.

Behalve eten en drinken kan je er ook een duik nemen in het Romeinse verleden, door middel van een VR-bril.

D’r Aowe Kino is wat je noemt een traditioneel dorpscafé. Zo’n fijne plek waar het altijd gezellig is. Gelegen aan de Romeinse ‘Via Belgica’ was het vroeger al een goede locatie om vermoeide reizigers op te vangen. Ook nu is het een fijne plek, waar het bier koud staat en elke week een nieuw ‘warm’ pannetje op het vuur pruttelt.

Menu

Op de menukaart staan bekende gerechten als tosti’s, Kwekkeboom kroketten, belegde broodjes, frietjes en seizoensoep. Specialiteit – en steeds weer een verrassing – is het pannetje van de week. D’r Aowe Kino is daarnaast een Brand proeflokaal, met wisselende Brand bieren van de tap en uit de fles.

D'r Aowo Kino proeflokaal

VR experience

Heel bijzonder bij D’r Aowe Kino is de VR Experience. Zet de Virtual Reality bril op en ontdek het Romeinse verleden van de regio. Je maakt met de bril een ‘virtuele’ wandeling door de voormalig Romeinse Villa Vlengendaal, waarvan de resten iets verderop te vinden zijn. Deze virtuele ervaring maakt het mogelijk om tot in detail (inclusief mozaïek en muurschilderingen) het leven in een luxe villa te zien en beleven.

Waar

Doctor Nolensstraat 9
6351 GL Bocholtz

Meer informatie

Je vindt meer informatie over D’r Aowe Kino op hun Facebook pagina. Of bel ze op 045-544 2619.