Herberg de Bernardushoeve

Een gemoedelijk restaurant met een van de mooiste uitzichten van Zuid-Limburg

Bij de entree ligt het apart ingericht ijsterras, waar je van een heerlijk ijsje kunt genieten. Wanneer je via het gangetje naar de achterzijde loopt, kom je uit op één van de mooiste terrassen van Nederland, met vergezichten tot in België! Het achterterras is bij koud weer overkapt, dus je zit hier het hele jaar door lekker warm. Zo geniet je van het steeds wisselende landschap.

Eten & Drinken

Bij Herberg de Bernardushoeve kun je terecht voor zowel lunch als diner. Op de kaart staan veel streekproducten, met diverse soorten vlaai, maar ook bloedworst, en rustiek brood. Dat betekent ook dat de menukaart ieder seizoen weer verandert.

To go
Alles op de menukaart is ook beschikbaar ‘op het vuistje’ oftewel; to go! Ook ideaal voor de gasten die in de vakantieappartementen verblijven van Herberg de Bernardushoeve, zodat er gezellig gesmikkeld kan worden in het eigen appartement.

Gratis fiets- en wandelroutes

Herberg de Bernardushoeve is een populaire startlocatie voor verschillende wandel- en fietsroutes. Er liggen diverse routes voor je klaar als je de herberg binnengaat en medewerkers geven je ook graag tips.

Waar?

Mingersborg 20-22
6367 JX Voerendaal

Meer informatie

De website bernardushoeve.nl vertelt je alles wat je moet weten. Je kunt ook bellen op +31 (0)43 4511 644 of een e-mail sturen naar info@bernardushoeve.nl.