Alkenrode Logies

In een authentieke vierkantshoeve gelegen in het kleine gehucht Elkenrade is het bijzondere gastenverblijf Alkenrode gecreëerd.

In een authentieke vierkantshoeve gelegen in het kleine gehucht Elkenrade is het bijzondere gastenverblijf Alkenrode gecreëerd bestaande uit een vakantiehuis voor 2-4 personen en een appartement voor 2 personen.

Stijlvol gerestaureerd met respect voor de historie van de boerderij. Het gebruik van Kunradersteen, oude eiken balken en leem geven dit geheel een authentiek karakter waarbij het aan luxe niet ontbreekt. Op de petanquebaan in de schaduw van twee stokoude kersenbomen waan je je in Frankrijk. Parkeerplaatsen zijn op eigen terrein aanwezig

Alkenrode keuken

Vakantiehuis

Alkenrode vakantiehuis (4 pers.) is een royale vakantiewoning in het Heuvelland met een ruime keuken, woonkamer met HR houtkachel en twee slaapkamers met elk een eigen luxe badkamer. Een derde badkamer is gevestigd op de begane grond, waar zich de sauna, regendouche en antiek bad bevinden.

De keuken is van alle gemakken voorzien, waaronder een 6-pits SMEG-fornuis met dubbele oven en een vaatwasser. Uiteraard is er WIFI en in de woonkamer staat een SMART-TV. In de garderoberuimte staan een wasmachine en magnetron.

Appartement

Naast het vakantiehuis ligt Alkenrode appartement (2 pers.) met een ruime woonkamer met SMART-TV,  een compleet ingerichte keuken met een 5 pits fornuis/oven en een vaatwasser. Bij de slaapkamer is een luxe badkamer met stortdouche, wastafel, WC en een heerlijk ruim bad.

Het gebruik van unieke en duurzame materialen zorgen voor een “warme” ambiance en een comfortabel gevoel. Vanwege de kwetsbaarheid van de gebruikte materialen is de vakantiewoning minder geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Alkenrode terras

Waar

Elkenrade 11
6289 NB Elkenrade

Meer informatie

Op alkenrode.nl kun je meer lezen over deze vakantiewoning en het appartement of een reservering maken of bel naar 06-10636520!