Vakantiewoning de Bonte Koe

Rust, ruimte, boerderij, natuur, wandelen, fietsen én samen zijn? Het kan!

De Bonte Koe is een ruime vakantiewoning gelegen op een Zuid-Limburgse heuvel, op een boerderij met melkkoeien, in het mooie landelijke buitengebied van de gemeente Voerendaal nabij de gehuchten Winthagen en Colmont, met ruime vergezichten, direct aan een mooi wandel-, hardloop- en fietsgebied met veel mogelijkheden om ook samen activiteiten te ondernemen.

De ruime vakantiewoning biedt ruimte voor 14 personen (+2 baby’s). De mogelijkheid bestaat om alleen de benedenwoning te huren die ruimte biedt voor 8 personen (+2 baby’s). De vakantiewoning is ruim van opzet, net als de aangrenzende tuin met twee speelweiden.

U kunt samen tafelen aan één lange tafel, samen gezelschapsspelen spelen aan één tafel, samen genieten met familie en vrienden zowel binnen als buiten in de grote tuin. Terwijl uw (klein)kinderen spelen op het speeltoestel, schommel of een balletje trappen op de speelweide, kunt u in diezelfde tuin genieten van een hapje en een drankje en heeft u de kinderen in uw vizier.

Een kijkje nemen in de melkstal of melkput? Ook dat is mogelijk. We vertellen graag met passie hoe wij werken en leggen graag aan uw kinderen uit waar de melk vandaan komt en hoe die uiteindelijk bij u op tafel komt.

Waar?
Karstraat 40 in Voerendaal

Meer informatie of contact opnemen?
www.debontekoevoerendaal.nl / info@debontekoevoerendaal.nl