Eigenheimer Bed & Breakfast

In een prachtig historisch pand in het hart van Simpelveld heet Eigenheimer Bed & Breakfast je hartelijk welkom.

Eigenheimer Bed & Breakfast is gevestigd op een unieke historische locatie. Hier overnacht je in alle luxe in een prachtig gerestaureerd pand uit de negentiende eeuw.

Historische elementen

Dit pand werd gebouwd in 1870 door de familie Schryen-Tychon. Het bestond uit een woonhuis met daarnaast een grote opslagruimte voor de groothandel in granen en meel. In de jaren ’60 van de 20e eeuw werd de volledige locatie overgenomen door de familie Gorissen, die hier een bekende groothandel voor aardappelen vestigden. Nadat ook deze groothandel werd gesloten, raakten het pand en de naastgelegen opslagruimte langzaam in verval.  

In 2020 grepen de huidige eigenaren hun kans om dit prachtige historische pand en bijbehorende opslagruimte te kopen. Met veel liefde, passie en creativiteit hebben zij het woonhuis gerenoveerd tot een moderne, luxe bed & breakfast, met een uniek historisch en Limburgs karakter.

Kamers

Bij Eigenheimer Bed & Breakfast heb je de keuze uit twee verschillende kamertypes. Er zijn 4 tweepersoonskamers en 1 appartement voor twee tot vier personen. Alle kamers hebben een eigen badkamer en het appartement beschikt over een eigen keuken en woonkamer.​ Iedere ochtend staat voor de gasten een heerlijk ontbijt met lokale en verse producten klaar.

B&B Eigenheimer Simpelveld

Ontbijt Eigenheimer

 

Meer info en boeken

bbeigenheimer.nl
Stationstraat 41-43
6369 VH Simpelveld
Gerda Venrooij: 06 – 18 89 39 20