Hof Kricheleberg

In het grensdorpje Bocholtz ligt de eeuwenoude karakteristieke Hof Kricheleberg.

Deze voormalige boerderij is nu de plek om te overnachten in sfeervolle vakantieappartementen. Geniet van authentieke elementen en knuffelige ezeltjes!

Sjuur en Kowstjal

Je kunt slapen in De Sjuur of D’r Kowsjtal, allebei geschikt voor maximaal vier personen. In de Sjuur werd vroeger het hooi en stro naar de hooizolder omhooggestoken. Het hoge plafond en de schuurpoort verraden nog een stukje van de geschiedenis van deze boerderij. D’r Kowstjal is Limburgs voor de koeienstal. Daar waar vroeger zeven koeien stonden, is nu een sfeervolle handgemaakte eiken keuken met handgemaakte eikendeuren en ouderwets hang- en sluitwerk. Zuid-Limburgs vakwerk en een gewelfd plafond zorgen voor een authentieke sfeer. Achter twee luikjes verschijnt een romantische maar toch ruime bedstee.

 

Ezeltjeswandeling

Eigenaresse Mariëlle heeft een bijzondere passie, namelijk ezels. Op de Hof Kricheleberg wonen er momenteel vier, die natuurlijk geknuffeld mogen worden. Ze mogen zelfs op aanvraag meegenomen worden voor een wandeling. Er zijn trouwens ook kippen, konijnen om mee te knuffelen.

Waar

Stevensweg 10
6351 AV Bocholtz

Meer informatie

Ontdek meer en kijk mooie plaatjes op hofkricheleberg.nl. Hier kan je ook terecht om te reserveren.