Winter Wonder Land van Kalk

Welkom in het Zuid-Limburgse Land van Kalk, waar de winter een betoverend schouwspel van landschappen en activiteiten met zich meebrengt. Terwijl de kou in de lucht hangt, wordt de regio getransformeerd in een sprookjesachtig wonderland, met een scala aan betoverende ervaringen voor zowel bewoners als bezoekers. Check hieronder alle winteractiviteiten en ga ook naar onze AGENDA!

De glooiende heuvels, bedekt met een laagje sneeuw, bieden een pittoresk decor voor winterwandelingen. Trek je warme laarzen aan en ontdek de prachtige paden die door de bevroren bossen slingeren. Adem de frisse winterlucht in terwijl je geniet van adembenemende uitzichten op het Limburgse landschap.

Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke buitenactiviteiten, culturele festiviteiten of gewoon ontspanning bij een knisperend haardvuur, het Land van Kalk heeft alles te bieden tijdens de winter. Laat je betoveren door de magie van dit seizoen in een regio die altijd iets speciaals te bieden heeft, ongeacht de temperatuur buiten.

Boerderij Safari

Ontdek het leven op de boerderij, leuk voor het hele gezin!

In de meivakantie bij het Loeigoed in Simpelveld

Meer tips en activiteiten?

Ontdek de beste adressen om te slapen en de leukste dingen om te zien en doen in het Land van Kalk.
Andere handige sites: www.toerismevoerendaal.nl en www.toeristischsimpelveld.nl