Ezel Safari

Een wandeling met ezels door de mooie omgeving van Bocholtz

Nieuwe data voor 2024 – VOL

Een echt bijzondere wandeling door het Land van Kalk maak je met de ezels van Hof Kricheleberg in Bocholtz. Wandelen met ezels brengt je tot rust, het kalme tempo van de ezel werkt onthaastend, je hebt dus alle tijd om te genieten van de natuur. Ga samen met een ezel, mee voor een wandeling door het landelijk gelegen kerkdorp Bocholtz en leer deze bijzondere dieren en de omgeving kennen. Voorafgaand aan elke wandeling vindt er ongeveer 30 minuten kennismaking, borstelen, knuffelen en uitleg over de ezels plaats.

Wandelen met ezeltjes in een indrukwekkend landschap

Na afloop kunt u lekker neerploffen in de lounge sets in de wei en wordt er een drankje en iets lekkers geserveerd. U kunt dan tevens nog selfies maken bij de ezels of ze knuffelen.

In weekenden en vakanties betreft het een groepswandeling (max 12 personen) van 4 km door de Romeinse Vallei van Bocholtz. Er ontstaat vanzelf afstand tussen de wandelaars, omdat elke ezel zijn eigen tempo loopt.

Indien u liever, zonder anderen erbij, in weekenden / vakanties met een ezel op pad gaat, neem dan contact op voor de mogelijkheden. De prijs zal in een klein gezelschap (tot 5 personen) iets hoger liggen dan het huidige tarief, mocht het een groter gezelschap zijn, blijft de prijs hetzelfde.

Wanneer? Diverse data vanaf juni 2024 – VOL

Tijd/dag? Op woensdagen of zaterdagen om 10.30 of 13.00 uur

Prijs? € 20,50 p.p. vanaf 4 jaar en ouder

Locatie: Hof Kricheleberg, Stevensweg 10, Bocholtz

Check de data en reserveer je tickets hier! 

Goed om te weten:

  • Reserveren kan vanaf 2 personen tot maximaal 12 personen!
  • Kinderen tot 40 kg mogen afwisselend op een ezelrug rijden!
  • Hof van Kricheleberg beschikt over een speeltoestel. Kinderen kunnen na afloop hier nog spelen.
  • Draag stevig schoeisel! Ook bij warm weer.
  • Honden mogen niet mee.
  • Een ezel kan ziek worden van regen en loopt niet graag bij harde wind of extreme hitte. In deze gevallen zal de wandeling verplaatst worden of kosteloos geannuleerd worden.

Hof Kricheleberg is ook een plek om te overnachten. Voor meer daarover klik je hier!