Bloemen plukken bij Fien Fleur

Stel je eigen boeket samen uit de pluktuin van Fien Fleur terwijl je geniet van een fenomenaal uitzicht.

Eén van de drukst bezochte plekjes in het Land van Kalk is de pluktuin van Fien Fleur. Gewapend met een emmer en een snoeischaar duik je hier zelf de tuin om je ideale boeket bij elkaar te plukken. En na afloop drink je een drankje op het heerlijke terras!

Fien Fleur is een 8000m2 grote pluktuin met een schitterend uitzicht over het Limburgse heuvelland. Je mag hier je eigen boeket plukken, vers van het veld! De bloemetjes staan natuurlijk niet het hele jaar in bloei. Het plukseizoen begint eind juni en gaat door tot aan de eerste twee nachtvorsten. Dat kan zomaar half november zijn!

Bistro

In de boerderijbistro, inclusief prachtig panoramisch terras, drink je een glaasje fris of kopje koffie, natuurlijk met zelf gebakken vlaai. Of kies voor een lunch met lekkere belegde broodjes, salades, huisgemaakte soepen, quiches of andere kleine gerechten. De groenten en kruiden zijn zoveel mogelijk van eigen moestuin. De overige producten komen, als het kan, uit de regio en van speciaalzaken in de buurt.

pluktuin Fien Fleur

Openingstijden

De openingstijden zijn altijd up-to-date te vinden op de website, Facebook-pagina en Google. De openingstijden voor de bloemen wisselen met de seizoenen en zijn afhankelijk van het weer. Eten en drinken kan wel in de wintermaanden. Het winkeltje is buiten het plukseizoen ook vaak open, om cadeaubonnen en handgemaakte snuisterijen, droogboeketjes en nog meer leuks te kopen.

Waar

Eyserheide 1
6287 NB Eys

Meer informatie

Volg Fien Fleur op Facebook om op de hoogte te blijven van alles of kijk op de website. Contact opnemen kan via e-mail (info@fienfleur.nl) of telefonisch (06-10751085, anonieme oproepen worden niet beantwoord).