Fotografie workshops van Photography Limburg

Leer hoe je het Land van Kalk prachtig fotografeert in de workshops van Jörgen van Beem

Genieten van al het moois dat het Land van Kalk te bieden heeft is niet zo moeilijk. Het afwisselende landschap is prachtig en de vele mogelijke activiteiten en sfeervolle accommodaties zorgen ervoor dat je je ook echt kunt onderdompelen in de omgeving. Photography Limburg neemt je graag mee op fotosafari langs de mooiste fotografische plekjes in het Land van Kalk.

Wie ben ik?

Mijn naam is Jörgen van Beem en ik ben eigenaar van Photography Limburg. Als fotograaf ben ik veel op pad in de regio en ontdek ik eigenlijk elke keer wel weer een nieuw paadje, een nieuw uitzicht of heb ik bijzondere ontmoetingen in de dierenwereld. Ik kan daar heel enthousiast van worden! Deze kennis en dit enthousiasme breng ik graag over aan anderen. Dit kan op “fotosafari” door het Land van Kalk, maar ook in de vorm van een workshop fotografie.

Photography Limburg

Fotografie workshops

Mijn workshops zijn geschikt voor fotografen van alle niveaus. Een workshop fotografie voor beginners richt zich bijvoorbeeld op het leren kennen van je camera en het vinden van de juiste instellingen voor een correcte belichting. Ook besteden we aandacht aan compositieleer en focustechnieken. In een workshop voor gevorderden kunnen we dieper ingaan op specifieke fotografietechnieken of op bepaalde thema’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan macrofotografie, wildlife, architectuur en landschappen.

De workshops hebben een heel praktische insteek. We beginnen met een stukje theorie, waarna we de rest van de workshop besteden aan het in praktijk brengen van die theorie. Daarbij krijg je uiteraard direct feedback, maar heb je ook de ruimte om lekker zelf bezig te zijn. Het mooie landschap helpt daar uiteraard bij.

In mijn privé-workshops sta jij (of jouw gezelschap) in het middelpunt. Wij bepalen samen het programma, jouw aandachtspunten en je zult zien dat je dan heel snel stappen zet om een betere foto te maken.

Mijn kleinschalige groeps-workshops hebben een vergelijkbare insteek. Deelnemers hebben doorgaans een vergelijkbaar niveau en dat maakt het verdelen van de aandacht ook makkelijker. En we kunnen van elkaar leren!

Foto safari’s

Ben je al goed bekend met je camera, maar wil je gewoon de mooie plekjes leren kennen in het Land van Kalk? Dan is een fotosafari wellicht iets voor jou. Samen op pad en de tijd nemen om een en ander goed op beeld vast te leggen. Hoewel dit geen workshop is, krijg je uiteraard wel tips & tricks bij het fotograferen. Fotosafari’s kunnen zowel te voet als met de auto gedaan worden. Een kopje koffie en stukje vlaai “en route” is vanzelfsprekend!

workshop fotografie Land van Kalk

Wanneer: dagen en data in overleg

Waar: Land van Kalk (precieze locatie in overleg, afhankelijk van interesse)

Duur: Workshops: 2,3 of 4 uur (langer is bespreekbaar). Fotosafari: ochtend en/of middag

Prijs: Vanaf € 50,- (afhankelijk van gekozen programma)

Contact: www.photographylimburg.nl / info@photographylimburg.nl

Socials: Facebook/ Insta @photographylimburg