My Home & Garden

Sfeervolle winkel vol met bijzondere items én creatieve workshops

Bij My Home & Garden word je altijd warm en hartelijk ontvangen. Je voelt je in de huiselijke sfeer meteen thuis en onder het genot van een lekker kopje koffie kun je naar hartenlust winkelen. Ons vast clientèle kent ons als Monique en Jarka van MHG, sinds 2000. Standaard is niet ons ding, wij staan voor passie en dat voel je.

Wij zijn gespecialiseerd in ons lieflijk stoer handgemaakt en handbeschilderd Bunzlau Castle servies, aardewerk, tuindecoraties, linnengoed uit Frankrijk, Rusty Flowers en uiteenlopende woondecoraties. Wij gaan altijd op zoek naar juweeltjes voor jullie in binnen- en buitenland.

Flower Workshops
Daarnaast organiseren wij unieke “Flower Workshops”, inmiddels bekend en geliefd in heel Limburg. Bij ons ben je welkom om je creativiteit te prikkelen en wij verzorgen daarnaast een fijne ambiance en versnaperingen voor de innerlijke mens. Gezelligheid gegarandeerd, of noem het een ontspannend uitje voor jezelf, gewoon omdat je het verdient!

Silk Flower Bar
Misschien heb je ook al gehoord van onze Silk Flower Bar, de eerste duurzame oplossing in Limburg voor blijvend mooie trendy bloemen, voor thuis of op je werkplek. Bij ons kun je een altijd bloeiend seizoensboeket inclusief prachtige vaas huren of kopen. Neem contact met ons op voor meer info.

Waar?
Klimmenderstraat 16 in Klimmen