top of page

Samen zetten we
land van kalk op de kaart

404 pagina Land van Kalk

Lid worden van de coöperatie

Ben jij ondernemer in de vrijetijdseconomie in het Land van Kalk? Dan ben je meer dan welkom om aan te sluiten als lid van onze coöperatie. Of ben jij een inwoner en lijkt het je leuk om een steentje bij te dragen als vrijwilliger? Lees dan snel verder!

 
Over de coöperatie
Land van Kalk is een initiatief van diverse (toeristisch & horeca) ondernemers en wordt ondersteund door de gemeenten Simpelveld, Heerlen en Voerendaal en een aantal enthousiaste vrijwilligers. De leden en partners willen allemaal een bijdrage leveren aan de toeristisch-recreatieve ontwikkeling van Land van Kalk, met respect voor landschap en natuur. Dat doen we door samen activiteiten te organiseren en het gebied meer zichtbaar te maken voor omwonenden en toeristen. Zo kunnen meer mensen genieten van dit prachtige stukje Zuid-Limburg, dat voor velen nog onbekend terrein is.
 
Over het lidmaatschap
Voor €125,- (ex. btw) per jaar kunnen ondernemers in het gebied zich aansluiten als lid van de coöperatie. Leden krijgen een eigen websitevermelding en worden opgenomen in de jaarlijkse Minigids die breed wordt verspreid in Zuid-Limburg (jaarlijkse herdruk). Daarnaast organiseren we gezamenlijk activiteiten en ontwikkelen we ook toeristische 'producten' zoals de Safari's om recreanten, toeristen en ook eigen inwoners het gebied in te trekken. Minimaal 3x per jaar organiseren we ledenbijeenkomsten om elkaar te ontmoeten, kennis uit te wisselen en we zorgen voor een interessante en relevante activiteit. Deze bijeenkomsten beleggen we altijd bij de eigen leden.

Wil je meer weten of persoonlijk kennismaken? Klik dan HIER en stuur ons een e-mail en we nemen contact met je op! 

 

Hartelijke groeten uit het Land van Kalk, 

Ilse Grooten & Dionne Neven | Projectorganisatie Coöperatie Land van Kalk

Inschrijven Lidmaatschap

Met het invullen van dit formulier verklaart u zich per de ingangsdatum bereid deel te nemen aan de Coöperatieve Vereniging Land van Kalk u.a.

De contributie is vastgesteld op Euro 125,- ex.btw en wordt op factuur voldaan.

Welkom bij Land van Kalk, we nemen snel contact met je op!

ONZE Leden

Logo subsidiepartner Gemeente heerlen
Logo subsidiepartner Gemeente Simpelveld
Logo subsidie partij Gemeente Voerendaal
bottom of page